over Bewegen met Bart vzw


Hello world

Bewegen met bart

Ik ben Bart Boddin, Master lichamelijke opvoeding en Bewegingswetenschappen.


Ik heb jaren gewerkt met heel verschillende doelgroepen, waaronder ook vaak met ouderen. Mijn doel is om jou te helpen, te motiveren en te inspireren om gezonder en fysiek fitter te worden. En te blijven!


Bewegen met Bart is de vzw waarmee ik in 2022 startte. De inspiratie daarvoor was in de eerste plaats mijn vader die op dat moment 70 werd en minder mobiel begon te worden. Intussen is gebleken dat ook vele anderen nood hebben aan dit soort dagelijkse trainingen.


De missie van BMB is zo veel mogelijk ouderen dagelijks gericht spieren te laten trainen: voornamelijk om het verlies van spierkracht en spiermassa tegen te gaan, maar ook omwille van de vele andere gezondheidsvoordelen.


Je bent op het juiste adres als je boven de 60 bent en je wil: 

  • Beter kunnen bewegen, nog lang kunnen bewegen, soepeler worden en pijn verminderen.
  • Zelfzekerder zijn, een beter evenwicht hebben en elke dag meer uit het leven halen.

  • Er goed uitzien en je jonger voelen.

  • Gewicht verliezen en sterker worden.

  • Op één plaats terecht kunnen voor dagelijkse trainingen die je gewoon kan meevolgen.
  • Regelmatig de wetenschap achter training ontdekken.


Bovenstaande dingen bereiken is mogelijk en ik wil je daarbij graag helpen. Ik heb Bewegen met Bart gemaakt als een platform dat ouderen toegang geeft tot gratis trainingen en extra informatie over bewegen en gezondheid.


Ik ben blij dat ik de kans heb om online meer mensen te bereiken en hen zo te helpen om hun gezondheidsdoelen te bereiken en hun levenskwaliteit te verbeteren.


Ik hou er ernorm van om mensen de informatie en middelen aan te reiken die ze nodig hebben om hun dagelijkse activiteiten te kunnen verder zetten. Het is belangrijk om veel te bewegen in elke fase van het leven. Bewegen is een medicijn en het hoeft geen karwij te zijn.


Op deze website (en op het YouTube-kanaal) kan je video's vinden voor verschillende spiergroepen en verschillende niveaus. Kom zeker eens terug, want ik voeg regelmatig nieuwe dingen toe. Abonneren op het YouTube-kanaal kan HIER gratis, zo krijg je elke dag een melding dat er een nieuwe video is.


Als je vragen hebt, stuur gerust een email naar bart@bewegenmetbart.be. Of plaats een opmerking onder een video. Ik help je graag verder!


Use it or lose it!

Bart